Nordic Performance  by Nordic Horse

Når du vil sikre at din hest altid er i topform, uanset om den skal præstere på højt plan eller i dagligdagen generelt.

 

Nordic Performance er udviklet til heste der har brug for et højt energitilskud. Produktets indhold af fedt, reducerer dannelsen af mælkesyre i musklerne og er med til at styrke hestens udholdenhed.

 

Nordic Performance har et naturligt indhold af chrom. Med en god forsyning af chrom, vil hesten opbygge muskler og samtidigt formindske dannelsen af fedtceller.

 

Nordic Performance indeholder desuden naturlige mineralsalte og har et godt indhold af kalium, som er en elektrolyt, ligesom indholdet af let optageligt protein giver optimal betingelse for korrekt muskelsætning og en hurtig restitution efter træning. De organiske mineraler og Omega-3 fedtsyrer styrker hestens immunforsvar og holder den sund, selv i stressede perioder.

 

Mange heste lider i dag af velfærdsproblemer grundet et for højt indhold af korn i fodringen. Dette kan føre til en unaturlig lagring af komplekse sukkerarter i muskelcellerne.

 

Nordic Performance giver hesten et højt energitilskud, samtidigt med at sukker- og stivelsesindholdet er lavt.

 

Nordic Performance består af seks naturlige komponenter af særdeles høj kvalitet, stabiliseret risklid, sortkommenflager, hørfrøkager, hørfrøolie, melasse, og roetrævler.

 

Tilsætning af syntetiske vitaminer og mineraler er bevidst undladt.

De enkelte komponenter i Natures Performance:

 

Stabiliseret Risklid: har et højt indhold af sunde plantefedtstoffer. Det anvendes som den vigtigste ingrediens, fordi den har en høj fedtsyresammensætning som er let at fordøje og så er den med til at reducere insulinresponsen. Risklid giver høj fordøjelig energi og har en stor mængde af naturlige vitaminer og mineraler. Den er ligeledes rig på protein, kostfibre, vitaminer og mineraler. Stabiliseret Risklid indeholder gamma oryzanol som omtales som ”naturens egen steroid”. Denne hurtige og effektive muskelopbyggende formel forbedre appetitten, muskelsætning, reparerer musklerne, reducerer kolesterol og har en effektiv virkning på den samlede vægtøgning.

 

Roemelasse: ”den brune saft, der skaber mirakler”. På trods af indholdet af roemelasse, er sukkerindholdet i Nordic Performance stadig kun på 0,33%. Det har en høj-energi, er en let fordøjelig del af Nordic Performance, den indeholder omkring 10% af naturlige, opløselige mineralsalte, den er ligeledes en naturlig kilde til chrom. Den forbedre transporten af glukosen til og ind i cellerne, hvilket medvirker til, at blodsukkeret holdes stabilt. Chrom-mangel fører til symptomer som træthed, nervøsitet og tegn på insulin intolerance. Roemelasse indeholder også kalium, som er en elektrolyt. Disse to aspekter, er særlig vigtige til sportsheste

 

Hørfrøolie: Har det højeste indhold af omega 3-fedtsyrer af alle kendte planteolier. Den tilfører hesten letfordøjelig energi og kan hjælpe til at forbedre ydeevnen og vitalitet hos din hest. Indholdet af den gode fedtsyre ligger på 50-60 %. Dette gavner alle kroppens celler og beskytter mod inflammation og allergiske reaktioner. Olien fremmer fordøjelsen så foderudnyttelsen bliver optimal og medvirker ligeledes til at hesten har en sund hud og glansfuld pels.

 

Hørfrøkager: indeholder en fedtsyre af høj kvalitet. Den har en positiv virkning på hestens stofskifte og giver pelsen en silkeagtig glans. Derudover har den høje andel af planteslim og restolie en positiv indflydelse på hestens fordøjelsessystem. Den høje næringsværdi og den naturlige tilstedeværelse af Omega 3-fedtsyrer, har en positiv virkning på udholdenhed og øger kroppens evne til genopbygning efter øgede belastninger. Den langsomme frigivelse af energien, har en effektiv virkning på heste, som hurtigt bliver trætte og som har tendens til overbelastning af deres muskler. Hørfrøkagerne er varmet op til en kernetemperatur på mellem 50-55 grader.

 

Sortkommenflager: Den værdifulde sortkommen har mange anvendelsesområder. Et lille tilskud en gang om dagen, vil hjælpe din hest til at få de essentielle umættede fedtsyre, som har en positiv indvirkning på de biokemiske processer i kroppen. Dette er vigtigt for hestens byggesten til immunforsvaret og ved hårde præstationskrav, vil hesten bedre kunne klare den øgede belastning. Sortkommenflager er også gavnligt ved pels og hudproblemer. Den har en helt exceptionel virkning mod luftvejsproblemer.

 

Roetrævler: Indeholder pektin, en opløselig fiber, som er let at fordøje, dette gør den til en fantastisk kilde af langsomt frigiveende energi, som egner sig perfekt til konkurrenceheste. Pektin har en præbiotisk effekt, hvilket betyder at fibrene støtter væksten af sunde bakterier i tarmene, som giver en sund tarmflora. Roetrævler er et meget nyttigt fiberfoder som har en god effekt, der fører til ekstra energi og som tilføre elektrolytter.

 

Sammensætning
Stabiliseret risklid, Sortkommenflager, Hørfrøkager, Hørfrøolie, Roefibre, Roemelasse.

Varianter
Levering/afhenting

ANVENDELSE:

  • Som et tilskud til sportsheste der yder meget
  • Som en naturlig kilde til chrom
  • Som et tilskud af højt fordøjelig energi
  • Kan bruges som krybbefoder til heste der skal fodres kornfrit
  • Kan også bruges til heste der skal fodres med lav sukker- og stivelsesindhold
  • Til heste der har brug for et højt energitilskud
  • Til reducering af mælkesyre dannelsen i musklerne
  • Har en positiv virkning på hud- og pelsproblemer
  • De tarmplejende egenskaber gør, at Nordic Performance er særdeles velegnet til heste der skal tage på, da den forbedre foderudnyttelsen

 

 

NORDIC HORSE FODERANVISNING:

 

Som et naturligt dagligt tilskud: 25g pr. 100 kg kropsvægt dagligt

 

Ved hård præstation, konkurrencer og lignende: 100 - 150g pr. 100 kg kropsvægt 3 dage før hesten skal præstere. Som fuld erstatning for hestens øvrige krybbefoder.

 

 

INDHOLDSSTOFFER

Råfedt 18,3 %

Råprotein 14,8 %

Råaske 7,3 %

Råfibre 5,0 %

Stivelse 10,1 %

Sukker 0,9 %

Fosfor 0,72 %

Magnesium 0,34 %

Kalcium 0,3 %

Natrium 0,07 %

Ford. Energi 12,4 MJ/Kg

 

Copryright 2016-2017 Nordic Horse - all rights reserved