Nordic Mineral  by Nordic Horse

Nordic Mineral tilfører hesten et optimalt vitamin- og mineraltilskud.

 

Nordic Mineral indeholder mange livsvigtige mineraler, vitaminer og sporstoffer.  Den unikke sammensætning gør, at et dagligt tilskud af dette produkt, er med til at forhindrer at hesten får mangelsymptomer da Nordic Mineral understøtter de metaboliske processer i hestens krop. Produktet er særdeles velegnet både sommer og vinter.

 

Heste er afhængige af et tilstrækkeligt indtag af vitaminer. Vitaminer styrker immunforsvaret og metabolismen. Metabolisme = omsætning af næringsstoffer i kroppen, stofskifte.

 

Metabolisme er en generel betegnelse på de kemiske processer i kroppen, der omsætter luft, mad og andre materialer til stoffer, som kroppen har brug for, for at kunne fungere.

 

Metaboliske forstyrrelser kan skyldes mangel på vitaminer og mineraler i foderet. Vitaminer og mineraler spiller en vigtig rolle i den normale metabolisme, fordi de tilfører kroppen stoffer, som den ikke selv kan producere. Mangel på disse stoffer betegnes som ernæringsforstyrrelser.

 

Vores Nordic Mineral har en høj andel af naturlige vitaminer og mineraler, som øger kroppens egen værdi, dermed øger den vitaliteten og effektiviteten hos din hest. Det særlige ved dette produkt er den meget høje andel af naturlige råvarer.

 

Den er rig på protein, kostfibre, vitaminer og mineraler. Hørfrøkager og stabiliseret risklid har et højt indhold af sunde plantefedtstoffer, der tilfører nogle værdifulde fedtsyrer og understøtter hestens sundhed.

Nordic Mineral er let absorberende og har en positiv effekt på knogler, sener og led.

 

Mineraler spiller en vigtig rolle i hele metabolismen. Skelet og tænder består blandt andet af calcium og fosfor. Disse, og andre mineraler, understøtter også funktionen af ​​nerver og muskler.

 

Nordic Mineral indeholder silicium silikat, som er bundet sammen af forskellige molekyler, der er effektive mod mykotoksiner og ammoniak. Ofte har heste for meget protein i kroppen, hvilket fører til forøget udledning af ammoniak. Denne ammoniak giver ofte lugtgener i stalden og virker meget aggressivt på slimhinderne i lunger, øjne og hove. Med Nordic Mineral vil du afhjælpe disse problemer, så hesten får renset ud og indeklimaet i stalden bliver forbedret, til gavn for både heste og mennesker.

Sammensætning
Stabiliseret risklid, Calciumcarbonat, Melasse, Havreklid, Gær, Hørfrøpiller

Varianter
Levering/afhenting

ANVENDELSE:

  • Som tilskud til alle Nordic Horse produkter
  • Som et tilskud af vigtige vitaminer og mineraler
  • Som kilde til udrensning af mykotoksiner og ammoniak
  • Er gavnligt som forebyggelse mod mangelsymptomer
  • Understøtter de metaboliske processer i hestens krop
  • Bruges dagligt til alle heste året rundt.

 

 

NORDIC HORSE FODERANVISNING:

 

20g pr. 100kg hest

 

Heste 500 kg: 100 g pr. dag

Avlsheste: 150 g pr. dag

Små heste/plage: 80 g pr. dag

Ponyer/Føl: 50 g pr. dag

 

 

INDHOLDSSTOFFER

Råaske 45,03 %

Råprotein 7,4 %

Råfibre 5,5 %

Råfedt 3,5 %

Stivelse 8,0 %

Calcium 4,8 %

Magnesium 1,28 %

Fosfor 1,2 %

Natrium 0,66 %

 

 

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE

TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG

Vitamin A (E672) 90.000 IE

Vitamin D3 (E671) 6.000 IE

Vitamin E (som a-tocoferolacetat) 550 mg

 

SPORSTOFFER PR. KG

Jern 600 mg

Mangan 430 mg

Zink (zinkoxid) E 6 400 mg

Kobber 90 mg

Jod 9 mg

Selen 1,8 mg

Copryright 2016-2017 Nordic Horse - all rights reserved