Nordic Hørfrøflager  by Nordic Horse

Nordic Hørfrøflager er et rent naturprodukt, som udvindes efter koldpresning af 100% rene brune kvalitets hørfrø - KLAR til brug  De kræver ikke iblødsætning eller anden forarbejdelse før brug  Indeholder ingen konserve- ringsmidler eller andre tilsætningsstoffer

Hørfrølagerne er i processen blevet opvarmet til 50-55 grader for at undgå blåsyre i produktet. Hørfrøflagerne er mere skånsom forarbejdet og dermed mere RAWFOOD end andre forarbejdet hørfrøprodukter. I denne proces, er olie- indholdet reduceret til 14-15%, hvilket gør flagerne letfordøjelig for hesten. Derfor kan du fodre med Hørfrøflager præcis som de er.

Hørfrø har et højt indhold af omega 3 fedtsyrer som forbedre den generelle sundhed hos heste. Den eneste naturlige kilde til omega 3 i hestens kost, er frisk græs. Derfor er det særlig vigtigt at tilføre dette til hestens kost, når den ikke har frisk græs tilgængeligt.

Hørfrø er ligeledes en rig kilde til mineraler som: mangan, kalium, calcium, jern, magnesium, zink og selen. Hørfrø er også spækket med B-vitaminerne: riboflavin(B2), niacin(B3), thiamin(B1), pantotensyre(B5), pyridoxine(B6), og  floater(B9).

Varianter
Levering/afhenting

NORDIC HORSE FODERANVISNING:

10g pr. dag pr. 100 kg kropsvægt

 

 

INDHDSSTOFFER

Råprotein 29,0 %

Råfedt 14,4 %

Råfibre 6,7%

Råaske 4,9%

 

 

Da dette er et naturprodukt, kan udseendet variere.

Copryright 2016-2017 Nordic Horse - all rights reserved