Nordic Equipur Glykan

Nordic EQUIPUR Glykan
For optimal beskyttelse og øget elasticitet, af led, ledbånd, sener og muskler.

 

Hestens muskler, sener, led og det omgivende bindevæv, udsættes ofte for stor belastning.   
Nordic Equipur Glykan er særdeles let optageligt, og er med sine aktive ingredienser og vigtige næringsstoffer, et hurtigt virkende fodertilskud der medvirker til at opretholde sund brusk og sunde led hos heste.

Glykan har en beskyttende og regenererende virkning, på hele hestens bevægeapparatet. Sund brusk og tilstrækkelig med led væske er afgørende for hesten, så den derved kan klare de belastninger, den daglig udsættes for.

Sammensætning
Se nederst på siden for info

Varianter
Levering/afhenting

NORDIC HORSE FODERANVISNING:

Som forebyggelse: Gives dagligt sammen med hestens øvrige krybbefoder.
Føl, ung heste og ponyer: 5g per dag
Hest (500 kg): 15g pr dag

Ved skader eller ømhed gives der i en periode på min 3 uger, dobbelt dosis.

Føl, plag og ponyer: 10g pr. dag.

Hest (500kg) 30g pr. dag.


Kontakt altid din dyrlæge hvis du er i tvivl om din hest trives.

 

 

INDHOLDSSTOFFER:

Råprotein 21,7 %
Råaske 18,0%
Råfedt 7,6 %
Råfibre 4,6 %
Omega 3 fedtsyre 2,8%
Svovl 2,6 %
Natrium 1,1 %

 

TILÆTNINGSSTOFFER PR. KG.:
Vitamin E 16.000mg,
Vitamin C 16.000mg,
DL-methionin 10.000 mg

 

 

SPORSTOFFER PR. KG.:

Jern 8.300 mg
Zink 8.300 mg
Mangan 6.700 mg
Kobber 1.300mg
Molybadan 17 mg
Selen 17 mg
Jod 17 mg
Kobalt 4 mg


TEKNOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER:
Kiselgur 30.000 mg

 

 

OBS! Anti-doping 96 timer.

Nordic Equipur Glykan indeholder vigtige elementer til hestens bevægeapparat:

Glucosamin øger niveauet af glucosaminoglycaner i leddet, som er ansvarlig for den mekaniske modstandsdygtighed og er en vigtig komponent i bindevævet. Glucoasminen øger Hyaluronindhold i leddet. Hyaluron er et grundlæggende element i led væsken - leddets smøremiddel.

 

New Zealansk Grønlæbede Musling

Ekstrakt fra den New Zealandske grønlæbede musling indeholder en stor mængde naturligt forekommende Glucosamin. Glucosamin givet gennem munden har en positiv effekt.


MSM

-er et naturligt forekommende stof, der indeholder svovl. Svovl forekommer i alle levende organismer. Den har en væsentlig indvirkning på modstandsdygtighed af senen. Svovl er nødvendigt for syntesen af bindevæv.  MSM er en medvirkende til vedligeholdelse af sunde led sammen med Glucoasminen og Chondroitinsulfat.


Hyaluronsyre

-er en vigtig bestanddel i leddene.

En af hyaluronsyrens vigtigste opgaver er at forøge viskositeten af led væsken, hvilket igen sikrer en korrekt og jævn bevægelse af leddet.


Chondroitinsulfat

Tilstrækkelige mængder af chondroitinsulfat gør leddet bedre i stand til at modstå konstant sammentrækninger, strækninger og rystelser.


Djævleklo

-yder støtte til musklerne, mens de er under hård belastning og holder leddene smidige.

 

Sammensætning:
Ekstrakt fra den New Zealanske Grønlæbede Musling 200.000 mg/kg, Chondroitinsulfat 100.000 mg/kg, Glucosamin 50.000 mg/kg, MSM 6 %, Djævleklo 15 %, urteblanding :Arnica bruges til at stimulere resorptionen efter slag, stød og hjælper med at lindre smerter, takket være dets antiinflammatoriske egenskaber, anvendes det også ved lindring af forstuvninger, forstrækninger og gigt. Birk har en værdifuld sammensætning, er effektiv ved gigtsygdomme og forskellige former for stofskiftesygdomme. Indtil dato kender man ca. 30 forskellige stoffer fra den blandede birkesaft, deriblandt forskellige mineraler. Brændenælde er usædvanlig rig på vitaminer og mineraler, fordi dens dybe rødder evner at trække stoffer op dybt nede fra jorden. Indholdet har styrkende effekt på gigt, nedsat immunforsvar, dårlig hovkvalitet og glansløs pels. Planten har også et højt indhold af flavonoider, som bekæmper betændelsestilstande og inflammation. Kamille virker beroligende. Hørfrø er rig på Omega-3-fedtsyrer, der har vist sig virksomme i forebyggelsen og behandlingen af bl.a. leddegigt. Hørfrø indeholder også to andre stoffer, som forbedrer immunforsvaret, Alfa-linolensyre - også benævnt ALA, som er en essentiel fedtsyre og ét af de essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for overhovedet at opretholde livet. ALA skal tilføres via foderet, fordi kroppen ikke er i stand til selv at danne det. Det andet stof i hørfrø er lignaner, som er stærke antioxidanter. Ingefær er naturlig antiinflammatorisk og kan have en positiv effekt på bevægeapparatet og det generelle velbefindende. Kiselgur styrker bindevævet og øger dens elasticitet.

Copryright 2016-2017 Nordic Horse - all rights reserved