BodyFix  by Nordic Horse

Muskel opbyggende foder med lavt indhold af stivelse og sukker.

 

BodyFix er et 100% kornfrit foder med reduceret sukker og stivelsesindhold. Den kan anvendes som et højkvalitets foder til alle heste.

 

Dens unikke sammensætning gør den helt ideel, til heste med metaboliske problemstillinger, heste med muskelproblemer, hovproblemer og heste som derfor bør fodres med et minimum indhold af sukker og stivelse.

 

Produktbeskrivelse:

BodyFix er et velfungerende fuldfoder, der tager udgangspunkt i hestens fordøjelsesmæssige krav. Den dækker fuldt ud foderbehovet, selv hos højtpræsterende heste. BodyFix er særdeles velegnet til heste som rides på højt plan, heste der er i gang med at opbygge muskler, samt til opfedning af tynde heste. Grundet den stabiliseret risklid i BodyFix, repareres musklerne og opbygningen af muskulaturen styrkes.

 

Det lave indhold af stivelse, gør BodyFix til et super alternativ til andre kornholdige foderprodukter på markedet. Den påvirker fordøjelsen, så energien langsommere frigives, hestens blodsukker holdes stabilt og musklerne får en længerevarende energitilførsel.

 

BodyFix har et højt indhold af stabiliseret risklid, som har en fantastisk sammensætning af gode fedtsyrer. Energiindholdet er højere end hvad det er i både havre og majs, som begge har den ulempe at stivelses indholdet er forholdsvis stort. Risklid bliver som regel brugt til heste, der skal tage på og udvikle muskler. Den indeholder et særligt fedtstof, som hedder gamma oryzanol der hjælper til muskelopbygning, hvilket er et godt valg til heste der skal præstere meget, udvikle muskler eller heste der skal tage på.

Sammensætning:

45% Grønpiller(lucerne- og græsgrønmel), 38% Stabiliseret Risklid, 7,5% Hørfrøkager, 4% Ølgær, 3% Hørfrøolie, 1% Calciumcarbonat, 0,5% Magnesiumoxid. Teknologisk tilsætningsstof: 1% Clinoptilolit E1g568

Varianter
Levering/afhenting

ANVENDELSE:

  • Positiv indvirkning på fordøjelsen
  • Pelleteret hvilket forhindre næringsstofferne i at udskille sig
  • God indflydelse på muskuløse hesteracer
  • Lav på sukker og stivelse
  • God til heste med metaboliske problematikker
  • Giver et stabilt blodsukker
  • Længerevarende energitilførsel til musklerne
  • Mere energi end havre og majs men uden stivelsen

 

Det fordøjelsesfremmende indhold i fodret, sikre at hesten udnytter det optimalt, hvilket giver en hest med høj vitalitet som er 100% klar til at præstere maksimalt.

Koldpressede olier, risklid og olieholdige frø giver en masse flerumættede fedtsyrer, sammen med ølgæren stimulerer det blodcirkulationen og fordøjelsessystemet som er gavnligt for foderudnyttelse, luftveje, hove, hud og pels.

 

 

NORDIC HORSE FODERANVISNING:

 

Pony og nøjsomme heste: 0,5-1 kg dagligt

 

Heste i middel arbejde: 200-350 g pr. 100 kg kropsvægt pr. dag.

 

Heste der er meget højt ydende: 450- 650 g pr. 100 kg kropsvægt pr. dag

 

 

INDHOLDSSTOFFER

Råprotein 13,0 %

Råfibre 12,4%

Råaske 11,70 %

Råfedt 7,8 %

Stivelse 8,1 %

Sukker 3,6 %

Kalcium 1,8 %

Magnesium 0,85%

Fosfor 0,8 %

Natrium 0,7 %

Ford. Energi 13,5 MJ/Kg

 

Copryright 2016-2017 Nordic Horse - all rights reserved